109 m² Lejlighed | Nordhavn

2150 Nordhavn

Trelleborggade | 3 soveværelser | Møbleret

25.000 DKK / md.

Sagsnummer202406425

Ledig fra 06 May 2024

Lejeperiode 12 - 24 måneder

Bolig specifikationer


109 m²
Lejlighed
Møbleret
1 Stuer
1 Badeværelser
3 Soveværelser
Husdyr tilladt
Nær tog
Nær skole
Elevator
Nej Opbevaring
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Altan
Bopælspligt

Om boligen


Lejlighed til leje i Trelleborggade i Nordhavn med 3 soveværelser og møbleret.

En skøn lejlighed beliggende i Nordhavn, en af Københavns mest eftertragtede områder. Lejligheden er fuldt møbleret og klar til at flytte ind i.

Lejligheden har en ideel beliggenhed med kort afstand til offentlig transport, havet, grønne områder, indkøbsmuligheder og restauranter. Nordhavn er kendt for sit charmerende, grønne miljø og rolige atmosfære, samtidig med at man er tæt på byens pulserende liv.

Indretningen af lejligheden er moderne og stilfuld. Der er tænkt på detaljerne, og der er brugt materialer af høj kvalitet. Der er et fuldt udstyret køkken med moderne hvidevarer og god plads til madlavning. Stuen er rummelig og hyggelig med komfortable møbler og masser af naturligt lys. Der er også adgang til en altan, hvor man kan nyde solen og udsigten.

Soveværelset er rummeligt med en stor seng og masser af opbevaringsplads til tøj og personlige ejendele. Badeværelset er moderne og stilfuldt med både bruser.

Lejligheden er perfekt til enkeltpersoner eller par, der ønsker at bo i et roligt og attraktivt område. Omgivelserne byder på gode muligheder for udendørsaktiviteter, shopping og gastronomi.

Kom og oplev denne skønne lejlighed beliggende i Nordhavn.

Kontakt os for mere information og for at planlægge en fremvisning.

Husleje detaljer

Depositum

75.000 DKK

Sagsnummer

202406425

Vand

200 DKK

Varme

900 DKK

El

---

Bopælspligt

Ja

Om området


Et af de mest populære steder i København er Nordhavn, som for nylig har fået sit eget postnummer 2150.

En helt ny bydel blomstrer op ved vandet. Her finder du rigtig mange flotte, moderne lejligheder, med indkøbsmuligheder, små cafeer, havnebad og udsigt til vandet og de imponerende cruiseskibe.
Nordhavn er delt op i 3 kvarterer: Indre Nordhavn, Marmormolen og Amerikas Plads. Herudover ligger Fælledparken og Kastellet overkommelig tæt på.
Mange flytter netop til Nordhavn nu, da det helt sikkert kommer til at blive en af Københavns mest eftertragtede områder, så snart alt bebyggelse står helt klart.

S-tog station og metro "Nordhavn" ligger meget tæt på, og på cykel kan du nemt komme ind til byen, til Fælledparken (som er Københavns største park) og Kastellet (Den Lille Havfrue).
Herudover er der nu bygget gennemkørsel fra Svanemøllen direkte ud til Lyngbymotorvejen, så det er super nemt at komme ud af byen i bil.
Der er etableret både biograf, restauranter og caféer i området og en del specialbutikker - så Nordhavn sprudler af liv.

Der findes allerede meget aktivitet, og mange attraktioner i Nordhavn. Bl.a. Fiskerihavnen, Københavns Fisketorv, ØTC-hallen, Docken, Svanemøllehavnen, Kalkbrænderihavnen, Bilterminalen, Containerterminal og Krydstogtterminalen. Så det er bestemt ikke kedeligt.

Velkommen til Nordhavn.

25.000 DKK / md.

Sagsnummer202406425

Ledig fra 06 May 2024

Lejeperiode 12 - 24 måneder

Åbningstider


Mandag - Torsdag 8:30 - 17:00

Fredag 8:30 - 16:00

Weekend Efter aftale

Åbningstider


Mandag - Torsdag 8:30 - 17:00

Fredag 8:30 - 16:00

Weekend Efter aftale